Зеленський обговорив із Джонсоном домовленості, досягнуті під час його візиту до Києва

Зеленський обговорив із Джонсоном домовленості, досягнуті під час його візиту до Києва

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський обговорив із Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном домовленості, насамперед щодо оборонної та макрофінансової підтримки.

Про це глава Української держави повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

"Продовжив діалог з Прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном. Обговорили домовленості, досягнуті під час його нещодавнього візиту, насамперед щодо оборонної та макрофінансової підтримки. Поінформував про ситуацію на фронті, зокрема в Маріуполі. Працюємо над гарантіями безпеки для України", – зазначив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 9 квітня відвідав Київ. Він представив новий пакет фінансової та військової допомоги, що включає, зокрема, 120 броньованих машин та нових протикорабельних ракетних систем. Також Британія надала 394 млн фунтів стерлінгів, аби забезпечити безперервне функціонування життєво важливих гуманітарних послуг для українців.

Читайте також: росія заборонила в'їзд Борису Джонсону та британським міністрам

24 лютого президент росії путін оголосив початок повномасштабного вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-