Зеленський спростував конфлікт ОП із Залужним

Зеленський спростував конфлікт ОП із Залужним

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що у представників ОПУ немає конфліктів із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, нині всі працюють в одній команді, а протилежне – фейки.

Про це він сказав в інтерв’ю українським ЗМІ, передає кореспондент Укрінформу.

«У нас все нормально. Слава Богу, всі, хто з першого дня тут, і всі, хто залишився, всі працюють», - сказав Зеленський, зазначивши, що знає, хто саме поширює неправдиву інформацію про начебто конфлікти.

Глава держави розповів, що у перші дні повномасштабного вторгнення росії на територію Україні зібрав багатьох людей та закликав їх об’єднатися заради перемоги. Він запропонував забути усі непорозуміння та працювати разом. Тоді, додав Зеленський, присутні сприйняли пропозицію позитивно. Потім ці люди пару тижнів займалися своїми справами, а згодом з'явився чутки про начебто конфлікт між керівником Офіс Президента та Залужним, а потім ще про сварки Зеленського із головнокомандувачем української армії.

Читайте також: Проведення оборонних операцій у Маріуполі не є темою для публічних обговорень – Залужний

«Тому я й кажу, чи треба нам згадувати ці прізвища (тих, хто поширює чутки - ред). Я вважаю, що вони поставили хрест на моїй пропозиції», - сказав Президент.

Як повідомлялося, інформація про конфлікти представників ОПУ з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним кілька разів оприлюднювали різні телеграм канали, її ж обговорювали у соціальних мережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-