Банкова відреагувала на заяви медвєдєва про Медведчука: рф реанімує «політичних мерців»

Банкова відреагувала на заяви медвєдєва про Медведчука: рф реанімує «політичних мерців»

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк переконаний, що заступник голови ради безпеки рф дмитро медвєдєв не має жодного впливу в росії та світі.

Про це він написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Пан медвєдєв був президентом і прем'єр-міністром росії протягом 14 років, але його єдиний спосіб нагадати про себе сьогодні – сказати щось стосовно України. Сказати бридке, гидке й традиційно дурне. Щось схоже на сентенцію про «бідного Медведчука»… Утім, суб'єкт медведєв абсолютно точно не має жодного впливу в росії», - зазначив Подоляк.

Він також розповів, що команда медвєдєва була звільнена з російського уряду, а когось навіть заарештували.

Крім того, за словами радника керівника ОП, ніхто в кремлі медвєдєва не поважає.

«Не дивно, що навіть російське суспільство присвятило йому спеціальний хештег — #Жалкий. Складно посперечатися з цією оцінкою. У світі ж до медвєдєва взагалі ставляться як до порожнього місця. Дивно, що останнім часом рф постійно вдається до реанімації «політичних мерців», - додав Подоляк.

Читайте також: Денисенко висловив припущення, чому Медведчук не втік до рф

Як повідомляв Укрінформ, 27 лютого стало відомо, що народний депутат Віктор Медведчук (парламентська фракція «Опозиційна платформа – За життя»), підозрюваний у державній зраді, втік з-під домашнього арешту.

12 квітня в результаті спецоперації, проведеної Службою безпеки України, його було затримано.

Зеленський запропонував обміняти Медведчука на полонених росією українських військових.

Після арешту народного депутата України та кума президента росії Віктора Медведчука заступник голови російської ради безпеки дмитро медвєдєв опублікував повідомлення з погрозами на адресу української влади, заявивши, що «цим діячам варто уважно озиратися на всі боки і міцно зачиняти двері на ніч, щоб самим не опинитися серед осіб на обмін».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-