Єрмак - про візит Джонсона у Київ: Чекати результатів недовго, ми станемо ще сильнішими

Єрмак - про візит Джонсона у Київ: Чекати результатів недовго, ми станемо ще сильнішими

Укрінформ
Візит Прем’єр-міністр Великої Британії Бориса Джонсона до Києва не був спонтанним, розмова з Президентом Володимиром Зеленським вийшла насиченою та конструктивною.

Результатів її чекати недовго, повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Телеграмі, передає Укрінформ.

«З самого початку російської агресії він (Джонсон – ред.) був на прямому зв'язку з Президентом Володимиром Зеленським. А сьогодні знову відвідав Київ. Розмова була дуже насиченою та конструктивною. Я регулярно спілкуюся з радником пана Джонсона з безпеки Стівеном Лавгроувом та радником з міжнародних справ Девідом Кворрі, тож цей візит не був спонтанним. Чекати результатів недовго. Але вже зараз можу сказати: ми станемо ще сильнішими», - зазначив Єрмак.

Керівник ОП підкреслив, що лідерство — це тягар, який беруть на себе добровільно, поки всі решта намагаються уникнути відповідальності, а справжніх лідерів ніколи не буває багато.

«І дуже добре, що в України серед них є справжні друзі. Як Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон», - зауважив він.

Читайте також: Джонсон прибув у Київ, зустрічається із Зеленським

Єрмак подякував британському прем’єру за рішучу позицію та допомогу Україні у час, коли наша держава її найбільше потребує.

«Дякуємо за підтримку. За неухильний санкційний тиск на країну-агресора та за зброю, яка допомагає нам цю агресію відбивати. Ми разом боремось і разом переможемо. Незабаром. Для України. Для Європи. Для світу", - додав очільник Офісу глави держави.

Раніше заступник керівника Офісу глави держави Андрій Сибіга повідомив, що Президент Володимир Зеленський проводить зустріч з Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном у Києві.

Фото: Андрій Єрмак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-