Подоляк закликає партнерів надавати Україні зброю та запроваджувати реальні санкції проти рф

Подоляк закликає партнерів надавати Україні зброю та запроваджувати реальні санкції проти рф

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк закликає західних партнерів надавати Україні необхідну зброю та запроваджувати реальні санкції проти росії. 

Відповідне повідомлення він оприлюднив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Якщо не надавати Україні необхідну зброю (важка артилерія та ППО) і якщо не запроваджувати завтра реальні санкції (пряме/непряме енергетичне ембарго), то як саме наші західні партнери бачать фінал війни? Чому росіяни повинні будуть перестати вбивати та руйнувати Україну?», - написав керівник ОП.

Як повідомлялось, Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн повідомила про особливості пропозицій ЄК щодо п'ятого пакета санкцій проти російської федерації у зв'язку з вторгнення в Україну. 

Зокрема, вони стосуються заборони імпортe вугілля з росії, фінансових транзакцій для чотирьох ключових російських банків, у тому числі VTB - другого за величиною банку рф, а також заборони для російських суден і суден під російським управлінням заходити в порти ЄС.

Раніше Президент Володимир Зеленський та очільниця Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн під час перемовин висловили переконання, що всі російські загарбники, які скоїли злочини, мають бути покарані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-