Зеленський зустрівся з очільницею Європарламенту: Це героїзм - приїхати в Україну

Зеленський зустрівся з очільницею Європарламенту: Це героїзм - приїхати в Україну

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна високо цінує підтримку Європейського парламенту, і висловив вдячність за візит до Києва його очільниці.

Про це глава держави сказав під час зустрічі з президентом ЄП Робертою Мецолою, повідомляє Укрінформ.

«Щиро від душі хочу вам подякувати особисто, Роберто, і всій вашій команді. За те, що в такий важливий момент для нашої держави ви тут. Сьогодні важливий момент, коли українці вірять справам і конкретним крокам. У цей момент ви демонструєте героїзм. Сьогодні це вже героїзм - приїхати в Україну», - зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що приїзд міжнародних партнерів у час, коли українці захищають свою державу, є важливим кроком на підтримку українського народу.

Також Президент висловив вдячність за всю підтримку України, надану на рівні Європарламенту.

«Усі ці кроки ми високо цінуємо. А так як сьогодні ми на все дивимось через призму «друзі й не друзі», тому що часу в нас немає, балансу немає, сірого кольору й сірої зони для нас вже немає і в дипломатії міжнародній, тому що гостро стоїть питання виживання, я радий, що ви на стороні світла й добра по відношенню до України», - звернувся Глава держави до президента Європарламенту.

Як повідомляв Укрінформ, очільниця Європейського парламенту Роберта Мецола 1 квітня перебуває з візитом в Україні, Києві, де вона взяла участь у пленарному засіданні Верховної Ради.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-