Арахамія: Ми представили свою позицію публічно, і рф уже не може імітувати процес переговорів

Арахамія: Ми представили свою позицію публічно, і рф уже не може імітувати процес переговорів

Укрінформ
Українська делегація оприлюднила свою переговорну позицію публічно для того, щоб російська федерація не змогла імітувати процес перемовин.

Про це очільник української переговорної делегації, голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сказав в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

«Ми представили свою переговорну позицію публічно, і російська федерація уже не може імітувати процес переговорів. До цього були побоювання, що це процес для того, щоб приховати воєнні дії», - сказав Арахамія.

За його словами, Україна запрошує усіх іноземних партнерів в офіційні переговорні канали. Тому росія змушена вести дійсно справжні переговори, а не імітувати їх, демонструвати всьому світові, як вони рухаються, інакше доведеться сказати, що вони не хочуть займатися перемовинами, і перейти суто на шлях війни.

«І тоді мати всі наслідки міжнародного характеру. З тактичної точки зору в цьому бою ми однозначно виграли. Це оцінки не нашої переговорної групи, а оцінки наших Збройних сил. Коли ЗСУ дають великі результати, ми це беремо і використовуємо», - сказав Арахамія.

Як повідомлялося, 29 березня в Стамбулі відбувся очний раунд переговорів між українською та російською делегацією. Після нього українська делегація виступила з рядом пропозицій для припинення російсько-української війни, серед яких – підписання міжнародного договору про гарантії безпеки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-