Абрамович є ефективним посередником між делегаціями у переговорному процесі - Подоляк

Абрамович є ефективним посередником між делегаціями у переговорному процесі - Подоляк

Укрінформ
Російський мільярдер Роман Абрамович є вкрай ефективним посередником у переговорному процесі між Україною та росією.

Про це член української переговорної делегації, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк сказав під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Він є вкрай ефективним посередником між делегаціями. Тобто він модерує частково процес, з точки зору аби не було якогось непорозуміння на вході. Тобто коли сторона щось заявляє, а інша сторона це не так зрозуміла, з точки зору логістики переговорного процесу", - сказав Подоляк.

Щодо ймовірного отруєння Абрамовича, то, за словами Подоляка, це більш спекулятивні, конспірологічні версії, які мають тиснути на делегації, заважати їм концентруватися на суті, а не на формі.

Як повідомлялося, раніше журналісти Bellingcat заявили, що три члени делегації, які брали участь у переговорах між Україною та росією, відчували симптоми отруєння хімічною зброєю. Одним із них нібито став Роман Абрамович.

Крім того, ЗМІ повідомляли про отруєння члена української делегації, народного депутата Рустема Умерова. Проте Умеров спростував цю інформацію та запевнив, що з ним усе гаразд. Також радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявляв, що всі члени переговорних груп України та росії працюють у штатному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-