Британія хоче бачити повне виведення військ рф з України – речник Джонсона

Британія хоче бачити повне виведення військ рф з України – речник Джонсона

Укрінформ
Велика Британія вважає, що мирне врегулювання в Україні може бути досягнуто лише за умови повного виведення російських військ.

Про це заявив речник прем’єр-міністра Британії, передає Укрінформ із посиланням на Reuters.

«Ми хочемо бачити щонайменше повне виведення російських військ з української території», - підкреслив офіційний представник глави британського уряду.

Відповідаючи на запитання, чи підбадьорила Джонсона обіцянка росії скоротити воєнну активність навколо Києва та на півночі України, речник британського прем’єра підкреслив, що оцінювати режим путіна слід не за словами, а за діями.

«Бомбардування росіянами навколо Києва дещо зменшились, головним чином через те, що українські сили успішно відсікали наступи російських військ на північному заході міста», - зауважив представник уряду.

Водночас, за його словами, бойові дії в Україні тривають, у тому числі важкі бомбардування в районі Маріуполя та інших місцях.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що укладення угоди про припинення вогню в Україні між москвою та Києвом буде недостатньо для скасування санкцій проти росії з боку Лондона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-