Україна потребує більше зброї від західних партнерів, щоб перемогти у війні – Єрмак

Україна потребує більше зброї від західних партнерів, щоб перемогти у війні – Єрмак

Укрінформ
Україна потребує більше зброї від західних партнерів, щоб перемогти російську федерацію у повномасштабній війні, розпочатій нею 24 лютого.

Про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив в ефірі MSNBC, передає Укрінформ із посиланням на його Телеграм.

«Нам потрібно більше зброї від наших західних партнерів, щоб виграти цю війну. Ми, безперечно, вдячні за допомогу, яка зараз надається Заходом, включно із санкціями проти Росії, але війна продовжується. Люди втрачають власні домівки та життя. Росіяни обстрілюють наші міста ракетами по кілька разів на день, руйнують їх. І ми повинні розуміти всі, що у цій війні нам потрібна лише перемога», – зазначив керівник ОП.

Єрмак наголосив на необхідності забезпечити Україну винищувачами та системами ППО, щоб закрити небо над державою. Окрім того, він наполягає на тому, що Україні якомога швидше потрібні важка зброя, далекобійна артилерія, реактивні системи залпового вогню, протикорабельні ракети та бойові дрони.

Як повідомляв Укрінформ, президент російської федерації володимир путін 24 лютого оголосив про масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-