Українсько-російські переговори у Стамбулі можуть стартувати 29 березня – Арахамія

Українсько-російські переговори у Стамбулі можуть стартувати 29 березня – Арахамія

Укрінформ
Переговори між Україною та російською федерацією у Стамбулі можуть розпочатися 29 березня з 10 ранку.

Про це заявив голова парламентської фракції "Слуга народу", член делегації Давид Арахамія, повідомляє прессекретар фракції Юлія Палійчук у Телеграмі.

"Україно-російські переговори можуть розпочатися у вівторок, 29 березня, з 10-ї ранку", - написала вона і додала, що, за словами Арахамії, початок переговорів змістився в часі через логістичні проблеми.

Як повідомлялося, раніше Арахамія заявляв, що черговий раунд переговорів між Україною та російською федерацією відбудеться 28-30 березня у Туреччині.

У Директораті з комунікацій адміністрації президента Туреччини за результатами розмови Реджепа Таїпа Ердогана з президентом рф путіним підтвердили, що наступна зустріч переговорних груп України та росії відбудеться у Стамбулі.

24 лютого президент рф володимир путін розпочав новий етап війни проти України, відбулося повномасштабне вторгнення. Збройні сили України, підрозділи територіальної оборони та весь народ України стали на боротьбу проти загарбників та завдають істотних втрат російським силам вторгнення.

Крім того, продовжуються переговори між українською та російською делегаціями.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що позиції української делегації на переговорах незмінні, а саме: припинення вогню, виведення військ та жорсткі гарантії безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-