Кулеба не очікує проривів на завтрашньому саміті НАТО

Кулеба не очікує проривів на завтрашньому саміті НАТО

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не очікує проривів на завтрашньому саміті лідерів країн НАТО, однак питання закриття неба Київ не знімає з порядку денного.

Про це глава МЗС сказав в ефірі телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ні, на жаль, не очікую (проривів на саміті НАТО - ред.), тому що об’єктивно оцінюю ситуацію всередині Альянсу і його готовність до якихось жорстких, радикальних дій. Наразі, конкретно на сьогодні, на завтра такого немає. Але потрібно працювати, і результат неодмінно буде, просто з часом», - зазначив міністр.

Він додав, що української делегації не буде на зустрічі.

Кулеба також зауважив, що хоча низка країн НАТО попри залякування з боку росії послідовно підтримує Україну практичними діями, Києву бракує підтримки з боку всього Альянсу.

Глава МЗС також підкреслив, що Україна не знімає з порядку денного тему закриття неба.

«Скільки б не казали в НАТО про те, що наразі це неможливо, але це потрібно робити, і ми будемо надалі пробивати цю історію, тому що це шлях зберегти життя українців, зберегти наші міста від руйнування», - заявив Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, глави держав та урядів НАТО 24 березня проведуть у Брюсселі надзвичайну зустріч з ініціативи генерального секретаря Єнса Столтенберга.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-