Рада може провести засідання цього тижня – Корнієнко

Рада може провести засідання цього тижня – Корнієнко

Укрінформ
Верховна Рада може провести пленарне засідання найближчими днями.

Про це перший заступник Голови ВР Олександр Корнієнко розповів в ефірі телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, що збори будуть цього тижня. Ми не розголошуємо час і місце заздалегідь, щоб не створювати небезпеки депутатам, але, за відчуттям, буквально найближчими днями буде засідання парламенту», - поінформував він.

За словами першого віцеспікера, Верховна Рада планує розглянути багато питань, які публічно доручив вирішити Президент України Володимир Зеленський. Корнієнко уточнив, що йдеться, зокрема, про податкову та митну реформи, що передбачатиме удосконалення механізму спрощення митних процедур, запропонованого Кабінетом Міністрів.

Він додав, що парламент також має намір розглянути проєкти законів, які стосуються посівної кампанії. Окрім цього, повідомив Корнієнко, порядок денний засідання передбачатиме питання щодо кримінальної відповідальності за некоректне поводження з гуманітаркою, а також низку важливих для військової сфери ініціатив, наприклад, уточнення до закону про сили спротиву.

Водночас перший заступник Голови ВР зауважив, що порядок денний засідання наразі доопрацьовується.

Як повідомляв Укрінформ, попереднє засідання Верховної Ради відбулося 15 березня. На ньому було ухвалено 21 закон.

Фото: rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-