Корнієнко: Наступного тижня парламент знову збереться і плідно попрацює

Корнієнко: Наступного тижня парламент знову збереться і плідно попрацює

Укрінформ
Верховна Рада проведе засідання наступного тижня: планують розглянути питання реформи митниці, продовольчої безпеки, відновлення економіки та роботи підприємств.

Про це перший заступник Голови ВР Олександр Корнієнко повідомив в ефірі національного телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

«Потрібно відновлювати економіку, потрібно відновлювати роботу підприємств: перевозити їх, евакуювати. Треба говорити про посівну, про продовольчу безпеку. Це ті теми, які будуть обговорюватися на найближчих зустрічах парламенту. Я відчуваю, не можу казати точно, бо це питання безпеки, у першу чергу, наступного тижня парламент знову збереться і плідно попрацює. Є всі плани, щоб це відбулося», - сказав перший віцеспікер.

Він уточнив, що серед економічних ініціатив на засіданні Верховної Ради розглядатиметься реформа митниці, яка передбачає спрощення всіх митних процедур для пришвидшення завезення предметів, необхідних для України.

Як повідомляв Укрінформ, попереднє засідання Верховної Ради відбулося 15 березня. На ньому було ухвалено 21 закон.

18 березня Кабінет Міністрів ухвалив рішення про максимальне спрощення усіх митних процедур, ставлячи за мету створити найшвидшу митницю у світі, без жодних паперів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-