В Україну приїде глава МЗС Туреччини

В Україну приїде глава МЗС Туреччини

Укрінформ
Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу 17 березня відвідає Україну після візиту до Москви напередодні, 16 березня.

Про це у вівторок, 15 березня, повідомив Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган після засідання уряду, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Завтра направляю нашого міністра закордонних справ до Росії. А в четвер він проведе переговори в Україні», - заявив Ердоган.

Президент Туреччини нагадав про тристоронню зустріч міністрів закордонних справ України, Туреччини та рф в Анталії, назвавши її «важливою з точки зору відкриття дверей для дипломатії та діалогу».

Як повідомляв Укрінформ, в Анталії 10 березня відбулася тристороння зустріч глав МЗС України, Туреччини та росії. На порядку денному було питання припинення вогню та відкриття гуманітарних коридорів. У ході пресконференції за результатами зустрічі міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба сказав про те, що лавров не мав повноважень приймати рішення на зустрічі в Анталії, зокрема щодо гуманітарних коридорів, бо приїхав на переговори «послухати» українську сторону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-