В Україні на час воєнного стану діє безвіз для іноземців, які везуть гуманітарну допомогу

В Україні на час воєнного стану діє безвіз для іноземців, які везуть гуманітарну допомогу

Указ
Укрінформ
В Україні на період воєнного стану запроваджено безвізовий режим для іноземців, які прибувають на територію держави на запрошення Кабінету Міністрів для надання гуманітарної допомоги населенню.

Як повідомляє Укрінформ, відповідний указ №132/2022 підписав Президент України Володимир Зеленський.

Згідно з документом, із 14 березня 2022 року тимчасово на період дії воєнного стану до ухвалення Президентом відповідного рішення запроваджується безвізовий режим в’їзду в Україну для громадян іноземних держав, які є співробітниками міжнародних медичних чи гуманітарних організацій, фондів чи програм, інших організацій, які прибувають в Українську державу на запрошення Кабінету Міністрів для надання гуманітарної допомоги населенню. Винятком є громадяни держави, визнаної державою-агресором.

Уряду доручається вжити заходів, що випливають із цього указу.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-