Кулеба порівняв російську економіку з танком загарбників, в якого закінчилось пальне

Кулеба порівняв російську економіку з танком загарбників, в якого закінчилось пальне

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба порівняв російську економіку під санкціями з танком, який в’їхав на територію України, і в якого закінчилося пальне.

Про це він заявив під час телемарафону, передає Укрінформ.

«У принципі, російську економіку можна порівняти зараз з російським танком, який в’їхав на українську територію. Спочатку він так дуже бравурно, з російським прапором вʼїжджає, доїжджає до якогось села, потім у нього закінчується бензин, потім його обступають місцеві селяни і мирним тиском змушують екіпаж розбігтися, а потім по полях і лісопосадках мирні селяни знаходять екіпаж і встановлюють народну справедливість над агресором», - наголосив Кулеба.

Він констатував, що в росії не очікували подібних санкцій – не одноосібних з боку США, а скоординованих «Великою сімкою». 

«От приблизно в такому стані зараз російська економіка. Вона вже заїхала, у неї вже закінчилося пальне і зараз її обступили мирні держави всього світу, і залишився останній крок – це коли екіпаж повилазить і почне розбігатися, а потім його почнуть ловити по всьому світу», - підкреслив глава української дипломатії.

Як повідомлялося, 11 березня глави держав і урядів G7 наголосили на відданості подальшій ізоляції росії від західних економік і міжнародної фінансової системи та зобов’язалися вжити подальших заходів якнайшвидше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-