Пєсков вважає зустріч путіна та Зеленського

Пєсков вважає зустріч путіна та Зеленського "концептуально можливою"

Укрінформ
Прессекретар кремля дмитро пєсков заявив, що зустріч президентів росії та України концептуально можлива, але спочатку делегації переговорників та міністри двох країн мають виконати свою частину роботи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс.

"Ніхто не виключає можливості зустрічі путіна та Зеленського, так, дійсно, концептуально вона можлива, але спочатку і делегації, і міністри повинні виконати свою частину роботи з тим, щоб президенти не зустрічалися заради процесу та заради розмови, а зустрічалися задля результату", - сказав пєсков.

Далі він підтвердив незмінність колишніх "позицій російської сторони" і заявив, що росія "чекає на зустрічні формулювання".

Раніше Президент України Володимир Зеленський неодноразово, зокрема після початку війни, пропонував президенту росії володимиру путіну зустрітися для переговорів.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-