Зеленський виступить зі зверненням перед Кнесетом Ізраїлю

Зеленський виступить зі зверненням перед Кнесетом Ізраїлю

Укрінформ
Спікер Кнесету Держави Ізраїль Міккі Леві запропонував Президенту України Володимиру Зеленському звернутися до депутатів парламенту через відеодзвінок.

Про це йдеться у повідомленні посольства України в Ізраїлі у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Спікер Кнесету Міккі Леві провів телефонну розмову з послом України в Ізраїлі Євгеном Корнійчуком на прохання посла. Під час їхньої розмови спікер Кнесету знову запропонував Президенту Зеленському звернутися до всіх депутатів Кнесету через відеодзвінок і що для нього буде честь сприяти такому зверненню», - зазначили в посольстві.

Корнійчук пообіцяв передати відповідь спікера Леві. Вони також домовилися призначити дату звернення Зеленського найближчими днями. Посол подякував спікеру за публічне роз’яснення та спростування опублікованої в пресі неправдивої інформації, яка нібито стверджувала, що спікер відхилив прохання Президента Зеленського.

Наприкінці розмови сторони домовилися підтримувати постійний і відкритий контакт, а голова Кнесету висловив свою солідарність з українським народом у цей важкий час.

Як повідомлялося, 8 березня Президент України Володимир Зеленський закликав парламент Великої Британії визнати російську федерацію країною-терористом, ще більше посилити проти неї санкції та закрити небо над Україною.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-