Кулеба та Бербок обговорили способи захисту мирного населення в Україні

Кулеба та Бербок обговорили способи захисту мирного населення в Україні

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив з главою МЗС Німеччини Анналеною Бербок способи захисту мирного населення України від російських військових злочинів та забезпечення гуманітарних коридорів.

Про це очільник вітчизняного МЗС заявив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Розмовляв з Анналеною Бербок про способи захисту мирного населення України від російських військових злочинів, забезпечення гуманітарних коридорів. Тиск на Росію має посилюватися, обороноздатність України зміцнюється. Членство України в ЄС зміцнить ЄС і підбадьорить героїчний український народ», - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, 8 березня запрацював гуманітарний коридор для міста Суми. Маршрут гуманітарного коридору для евакуації людей один: Суми – Голубівка – Лохвиця – Лубни – Полтава.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-