Указ про відкликання українських миротворців набув чинності

Указ про відкликання українських миротворців набув чинності

Укрінформ
Указ Президента України Володимира Зеленського щодо відкликання українських миротворців з усього світу для посилення української армії у відсічі агресії російської федерації офіційно оприлюднено на сайті Глави держави.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на указ №114/2022.

"У зв'язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України, з метою захисту суверенітету та територіальної цілісності держави, відповідно до статті 7 Закону України "Про участь України в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки" постановляю: відкликати національний контингент і національний персонал, які беруть участь у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки, до України з метою їхньої участі в захисті суверенітету та територіальної цілісності держави", – йдеться в документі.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як повідомлялося, напередодні заступник керівника Офісу Глави Української держави Андрій Сибіга оприлюднив відповідний указ Президента у Фейсбуці.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-