Зеленський: Залишатимусь на Банковій до перемоги

Зеленський: Залишатимусь на Банковій до перемоги

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що залишатиметься в Офісі глави держави на вулиці Банковій у Києві стільки, скільки необхідно, щоб перемогти у війні.

Відповідну заяву він зробив під час відеозвернення, записаного в кабінеті в ОПУ, передає кореспондент Укрінформу.

"Майже три роки тому, щойно відбулися вибори, ми зайшли в цю будівлю, в цей офіс і одразу почали планувати переїзд. Я це прекрасно пам‘ятаю. Я мріяв переїхати з Банкової разом з урядом і парламентом, щоб розвантажити центр Києва і загалом переїхати у сучасний прозорий офіс, як і належить прогресивній, демократичній, європейській країні. Тепер я скажу одне: я залишаюсь тут, залишаюсь у Києві, на Банковій, не ховаючись і нікого не боюсь. Стільки, скільки потрібно, щоб перемогти у цій нашій вітчизняній війні", – констатував Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-