Ізраїль продовжить посередництво між Росією та Україною — прем’єр

Ізраїль продовжить посередництво між Росією та Україною — прем’єр

Укрінформ
Ізраїль і надалі намагатиметься бути посередником між Росією та Україною навіть у тому разі, якщо успіх здається малоймовірним.

Про це заявив прем'єр-міністр Нафталі Беннет, передає Укрінформ із посиланням на Reuters. 

«Ми продовжуватимемо допомагати там, де це буде потрібно, навіть якщо шанси невеликі», – сказав Беннет після повернення з несподіваних переговорів з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Україна звернулася до Ізраїлю з проханням виступити посередником, посилаючись на хороші відносини уряду як з Києвом, так і з Москвою. В офісі Беннета повідомили, що протягом вихідних він тричі розмовляв з президентом України Володимиром Зеленським.

У телевізійних виступах до свого кабінету Беннет не повідомив подробиць про свою тригодинну зустріч у Кремлі з Путіним у суботу, сказавши лише, що вона мала «благословення і підбадьорення всіх сторін» — натяк на Сполучені Штати, серед інших держав.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-