Кулеба закликав продовжувати тиск на іноземний бізнес, який залишається в РФ

Кулеба закликав продовжувати тиск на іноземний бізнес, який залишається в РФ

Укрінформ
Світовий бізнес та компанії-гіганти відмовляються від співпраці з Росією, і це відчують усі громадяни РФ.

Про це написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Українська дипломатія бореться з агресором у кожній столиці, аби завдавати максимальні удари по російській економіці. Це включає не лише повну секторальну та фінансову ізоляцію, а й розрив усіх бізнес-зв’язків", - заявив глава МЗС.

Він наголосив, що в цьому дуже допомагає тиск українських громад, які зараз перебувають у тотальній мобілізації, а також тиск громадськості іноземних країн.

«Результати масштабні. На сьогодні світовий бізнес буквально відправляє Росію у вільне плавання у відповідному напрямі», - підкреслив міністр.

Кулеба також оприлюднив інфографіку, на якій зібрано близько 100 компаній-гігантів, які більше не ведуть бізнес з росіянами: «Це конкретні удари, біль яких відчують усі росіяни»

Глава української дипломатії закликає і далі тиснути на іноземний бізнес, який залишається в РФ. "Ми робимо свою роботу, ви можете нам допомогти. Нові санкції проти Росії на підході", - зазначив він.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-