Зеленський не відчуває, що керівництво Ізраїлю «загорнуте в український прапор»

Зеленський не відчуває, що керівництво Ізраїлю «загорнуте в український прапор»

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявляє, що має гарні стосунки з керівництвом Ізраїлю, але не відчуває, що воно "загорнуте в український прапор".

Так він заявив в інтерв'ю іноземним ЗМІ, відповідаючи на запитання про підтримку України в нинішній ситуації з боку Ізраїлю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я сьогодні побачив дуже цікаву фотографію: біля Стіни плачу стоять євреї-хасиди. І вони усі загорнуті в жовто-блакитні прапори. Просто велика шана цим людям, вони молились. І я був такий вдячний, що вони молились. Я розмовляв з керівництвом Ізраїлю. Скажу вам відверто, може, це прозвучить образливо, але я вважаю, що я повинен це говорити. У нас непогані стосунки. Але все перевіряється ось такими гострими моментами в житті, коли потрібна сильна допомога. Я говорив з ним, але я не відчуваю, що воно (керівництво Ізраїлю - ред.) загорнуте у наш прапор", - сказав Президент.

Як повідомлялося, 2 березня Президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет у телефонній розмові обговорили вторгнення російських військ в Україну.

24 лютого країна-агресор Російська Федерація за вказівкою свого глави Володимира Путіна оголосила війну Україні та розпочала масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, адміністративні будівлі та житлові будинки у містах та селах. В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-