Україна готова до діалогу, але не варто спілкуватися з нею, як з країною другого сорту – Зеленський

Україна готова до діалогу, але не варто спілкуватися з нею, як з країною другого сорту – Зеленський

Укрінформ
Українська сторона готова до діалогу з керівництвом Російської Федерації, але не варто спілкуватися так, наче це країна другого сорту.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав на зустрічі з представниками світових ЗМІ в пресцентрі ОПУ в Києві, повідомляє Укрінформ.

«Ми готові до цього (діалогу - ред.), ми хочемо миру. Не треба просто з нами розмовляти як з країною іншого сорту, іншого виду, іншої планети. Якщо ми поговоримо по-людські на рівних, якщо обговоримо всі ці питання щодо небезпеки і вирішимо все це - ось мій головний месидж», - сказав Президент.

Він наголосив, що добре обізнаний щодо вимог Путіна та наближених до нього, в тому числі щодо функціонування російської мови, статусу окупованих територій.

«Я вважаю, що треба говорити без образ, без умов. Просто поговорити як люди, як чоловіки. Це дуже важливо. Якщо це можливо, я не знаю, що із ним зараз... Я готовий обгорити всі питання», - додав глава держави.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-