Зеленський домовився з Токаєвим про співпрацю в гуманітарних питаннях

Зеленський домовився з Токаєвим про співпрацю в гуманітарних питаннях

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із Президентом Казахстану Касимом-Жомартом Токаєвим безпекову ситуацію та домовився про співпрацю у гуманітарних питаннях.

Про це глава Української держави написав у Твітері, повідомляє Укрінформ.

«Щойно завершилася розмова з Президентом Казахстану Касимом-Жомартом Токаєвим. Обговорили складну безпекову ситуацію в регіоні. Домовилися співпрацювати в гуманітарних питаннях. Тримаємо подальший зв'язок”, - зазначив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним.

До цього Токаєв на з'їзді правлячої партії закликав Україну і Росію до переговорів та запропонував посередництво за потреби.

З 24 лютого, дати вторгнення в Україну, російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-