З офісу німецького лобіста РФ Шредера звільняються працівники - ЗМІ

З офісу німецького лобіста РФ Шредера звільняються працівники - ЗМІ

Укрінформ
З офісу колишнього канцлера Німеччини, великого симпатика РФ Герхарда Шредера звільняються співробітники після того, як він відмовився піти з посад у російських компаніях «Роснефть» та «Газпром».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Politico.

Зокрема, подав у відставу офіс-менеджер Шредера Альбрехт Функ, який обіймав цю посаду понад 20 років. Своє рішення він прийняв після того, як Шредер не дослухався до його поради залишити посади у компаніях «Роснефть» та «Газпром» після вторгнення військ РФ в Україну.

Загалом четверо співробітників, включаючи Функа, звільнилися з офісу Шредера через цю ситуацію.

Минулого тижня колишній канцлер у мережі LinkedIn розкритикував розв'язану Росією війну, але стверджував, що «обидві сторони припустилися помилки», заявляючи, що НАТО "розширилося занадто далеко на схід" після закінчення холодної війни, тим самим "провокуючи" Кремль.

Відтоді лунають вимоги щодо позбавлення Шредера всіх пільг, якими користується колишній канцлер у Німеччині, включно з призначеними державою пенсіями.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-