Позиції в переговорах із Росією диктуватиме Україна – ОП

Позиції в переговорах із Росією диктуватиме Україна – ОП

Укрінформ
Позиції в переговорах із Російською Федерацією диктуватиме Україна.

На цьому наголосив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк в ефірі парламентського телеканалу "Рада", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не думаю, що Україна має якісь слабкі позиції, навіть якщо переговорний процес, а будь-яка війна закінчується переговорним процесом. Думаю, що позиції у цьому переговорному процесі будуть зовсім інші. Це будуть позиції, які диктуватиме Україна. Вона буде виставляти умови, де і що відбуватиметься далі, у тому числі в Донецькій і Луганській областях. Усе. Крапка", – підкреслив Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Російської Федерації Володимир Путін 24 лютого оголосив про вторгнення в Україну.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Президент України закликав Президента РФ сісти за стіл переговорів, щоб зупинити загибель людей.

Увечері 25 лютого прессекретар глави Української держави Сергій Никифоров поінформував, що Україна готова говорити про припинення вогню і мир, безпосередньо зараз ідуть консультації про місце та час проведення переговорного процесу з Росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-