Байден запевнив Зеленського у підтримці

Байден запевнив Зеленського у підтримці

Укрінформ
Президент США Джо Байден запевнив Президента України Володимира Зеленського в запровадженні суворих санкцій проти Росії, а також в продовженні військової та іншої підтримки України на тлі збройної агресії з боку РФ.

Про це йдеться в офіційній заяві глави Білого дому, оприлюдненій за результатами його розмови з українським президентом, повідомляє Укрінформ. 

«Я засудив цей неспровокований і невиправданий напад російських військ. Я поінформував його (Президента Зеленського – ред.) про кроки, які ми робимо для того, щоб згуртувати міжнародне засудження, зокрема й сьогодні ввечері, в Раді Безпеки ООН»,- зазначив Джо Байден у своїй заяві.

Читайте також: Росія розпочала війну проти України

Він також повідомив, що український лідер попросив його закликати світових лідерів виступити проти кричущої агресії президента Путіна та підтримати народ України.

«Завтра я зустрічатимуся з лідерами G7, і Сполучені Штати, наші союзники й партнери введуть суворі санкції проти Росії. Ми й надалі надаватимемо підтримку та допомогу Україні й українському народові», - зауважив Президент США.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський звернувся в четвер до українців і заявив про введення по всій Україні воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-