Путін діє чітко за книжкою Гітлера – дипломат

Путін діє чітко за книжкою Гітлера – дипломат

Відео
Укрінформ
Президенту Росії Володимиру Путіну дуже добре знайома книжка Адольфа Гітлера, і він просто повторює свої дії за нею.

Про це заявив тимчасовий повірений у справах України у Вірменії Денис Автономов на брифінгу, передає Укрінформ. 

«Він працював в НДР, у резидентурі КДБ. Вважаю, що за замовчуванням йому дуже добре знайомі твори Адольфа Гітлера «Моя боротьба». Один з ключових посилів цієї, з вашого дозволу, книжки полягає в тому, що Австрія не держава, і нація не може бути розділена. Тобто іде просто повторення: «Україна – не держава. Нація не може бути розділена», - сказав дипломат.

На думку Автономова, спочатку російський лідер «кусає по шматочку, де може», а потім починає велику війну: «Знову ж таки Мюнхен, аншлюс Австрії, Судети – Україна, Придністров'я, Абхазія, Осетія».

Як повідомляв Укрінформ, 21 лютого президент Росії Володимир Путін оголосив про визнання незалежності маріонеткових утворень "Л/ДНР" і підписав відповідні укази.

Читайте також: Кулеба закликав до більших санкцій проти РФ, аби зупинити Путіна

22 лютого на екстрено скликаній пресконференції у Кремлі Путін заявив, що Росія визнає "ДНР" та "ЛНР" у межах Донецької та Луганської областей.

Рішення Росії визнати самопроголошені "республіки" на тимчасово окупованих територіях сходу України спричинило негативну реакцію світових лідерів, організацій та країн. У їхніх заявах ідеться про те, що визнання незаконних утворень на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей є порушенням міжнародного права, грубим порушенням суверенітету та територіальної цілісності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-