Проєкт Укрінформу «По цимбалах з Романом Цимбалюком»: Чого чекати від Брюсселя

Проєкт Укрінформу «По цимбалах з Романом Цимбалюком»: Чого чекати від Брюсселя

Відео
Укрінформ
Зустрічайте черговий випуск передачі «По цимбалах з Романом Цимбалюком». Цього разу - розмова з власним кореспондентом Укрінформу в Бельгії Дмитром Шкурком про те, як ЄС і НАТО проходять «перевірку Україною».

У прямому ефірі Київ-Брюссель на Youtube-каналі Укрінформу слухайте, як Євросоюз реагує на загрозу нової війни в Європі і яку допомогу Україна може отримати від НАТО у боротьбі проти російської агресії? Чи «світить» Україні членство в ЄС і в НАТО? Чому Росія ігнорує існування Євросоюзу? Чим європейці можуть допомогти у звільненні тимчасово окупованих територій України і чим Україна може допомогти ЄС у розбудові європейської «стратегічної автономії» та оборони?

Нагадаємо, 7 лютого Укрінформ розпочав цикл передач «По цимбалах з Романом Цимбалюком», присвячених українським та міжнародним подіям тижня, які подаватимуться в інтерпретації Романа та крізь призму країн, у яких працюють кореспонденти агентства. У двох попередніх випусках на зв’язку були власкори Укрінформу в Нью-Йорку і Берліні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-