Проєкт Укрінформу «По цимбалах з Романом Цимбалюком»: На черзі Берлін

Проєкт Укрінформу «По цимбалах з Романом Цимбалюком»: На черзі Берлін

Відео
Укрінформ
У вас чай Earl Grey з чим асоціююється? Підозрюємо, що точно не з Росією. А от у німців дуже навіть асоціюється.

У Берліні чи в будь-якому німецькому місті у першому-ліпшому  супермаркеті ви знайдете ось такий чай Earl Gray з матрьошками та іншими атрибутами “русского мира” та написом Russian style. Так само знайдете там сир, масло, сметану та інші продукти з тим же написом. Ніякого логічно-логістичного пояснення цьому немає: просто німцям це “заходить”, вони люблять Russian style. Чому? Цього не збагнути.

Але вибору у нас немає: сьогодні, коли від Німеччини залежить так багато, а Німеччина на боці Russian style, а не на нашому, маємо влізти в їхню, німецьку голову, аби збагнути оце незбагненне. А для цього слід розібратись в німецькому побуті, німецькій психології, німецькій політиці. І коли, як не в день приїзду до України нового канцлера Німеччини Олафа Шольца, це зробити?

Отож робимо.

Сьогодні, об 09-00 на на Youtube-каналі Укрінформу  в передачі “По цимбалах з Романом Цимбалюком” на зв’язок з Романом вийшла власний кореспондент Укрінформу в Берліні Ольга Танасійчук. І допоможе з цим розібратись. А після передачі і Роману з Ольгою, і всім, хто слухав, можна буде сісти і випити гарного англійського чаю, справжнього Earl Grey. Без всякого Russian style... Просто з бергамотом.

Нагадаємо, минулого понеділка, 7 лютого, Укрінформ розпочав цикл передач «По цимбалах з Романом Цимбалюком», присвячений українським та міжнародним подіям тижня, які подаватимуться в інтерпретації Романа та крізь призму країн, у яких працюють кореспонденти агентства. 
Фото на головній: Дмитро Ларін/Українська Правда

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-