Монастирський не бачить підстав для своєї відставки

Монастирський не бачить підстав для своєї відставки

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський не бачить підстав для своєї відставки.

Про це він заявив на брифінгу в Прип'яті, де відбулися спільні тактико-спеціальні навчання підрозділів МВС, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не бачу підстав для своєї відставки. Я маю підтримку монобільшості, Президента, уряду. У такому випадку я не бачу підстав для відставки", – сказав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, група народних депутатів із парламентської фракції "Європейська солідарність" та позафракційний Дмитро Разумков зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови "Про звільнення Монастирського Дениса Анатолійовича з посади Міністра внутрішніх справ України" (№7009).

Автори проєкту обґрунтовують доцільність ініціативи незадовільною діяльністю міністра внутрішніх справ Монастирського.

Читайте також: ДТП з Трухіним: в уряді поки не робили висновків щодо дій Монастирського - Шмигаль

Серед аргументів вони наводять, зокрема, скандал із заступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі; відсутність розслідування факту перешкоджання з боку Національної поліції активістам, які прийшли під Печерський районний суд Києва підтримати лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка, 17 і 19 січня 2022 року; штовханину і затримання правоохоронцями активістів руху "SaveФоп" під Верховною Радою 25 січня 2022 року, а також справу народного депутата Олександра Трухіна з ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-