Кличко заявив, що «УДАР» на наступні вибори піде самостійно

Кличко заявив, що «УДАР» на наступні вибори піде самостійно

Укрінформ
Політична партія «УДАР» самостійно братиме участь у наступних парламентських виборах.

Про це повідомив лідер партії "УДАР", Київський міський голова Віталій Кличко під час XXV з’їзду партії у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"УДАР самостійна партія, і ще раз наголошую, що на наступних виборах ми будемо брати участь самостійно. Але впевнений, проукраїнські сили, кожна зі своїм партійним прапором здатні об'єднатися тільки під одним головним прапором, і це є прапор України", - сказав Кличко.

Кличко заявив, що заклик до консолідації він адресує Президенту України, уряду, Верховній Раді. "Усім проукраїнським політичним силам, міським головам, головам ОТГ - усім від кого залежить майбутнє нашої країни. Треба сьогодні боротися не один проти одного, треба сьогодні боротися за Україну", - зазначив Кличко.

Читайте також: Кличко пропонує повернути райради та провести вибори 30 жовтня

Як повідомлялося, 4 лютого у Міжнародному виставковому центрі в Києві проходить XXV З’їзд Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

На з'їзді присутні міські голови, члени партії "УДАР", київські чиновники. Також на з'їзд прийшов брат Віталія Кличка - Володимир Кличко та П’ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко, ексгенпрокурор Юрій Луценко, колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка та інші.

Фото: пресслужба Кличка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-