Довибори у Раду: сьогодні стартує виборчий процес на 206-му окрузі

Довибори у Раду: сьогодні стартує виборчий процес на 206-му окрузі

Укрінформ
У середу, 26 січня, розпочинається виборчий процес на проміжних виборах народного депутата, що відбудуться в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область) 27 березня.

Центральна виборча комісія прийматиме документи для реєстрації кандидатів до 24 лютого, повідомляє Укрінформ з посиланням на Календарний план, затверджений ЦВК.

Згідно з документом до 4 лютого триватиме процедура утворення окружної виборчої комісії, до 11 березня - утворення дільничних виборчих комісій.

Подання документів до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатів у депутати відбуватиметься до 24 лютого. ВК ухвалює рішення про реєстрацію кандидата не пізніше, ніж на 5-ий день з дня прийому документів.

Розпочинати агітацію кандидат може наступного дня після реєстрації, а протягом 10 днів після реєстрації має відкрити рахунок свого виборчого фонду.

27 березня — день голосування.

Офіційні результати виборів ЦВК має встановити не пізніше 11 квітня.

Читайте також: ЦВК зареєструвала 15 ініціативних груп з проведення референдуму

Раніше ЦВК затвердила обсяг коштів з державного бюджету для підготовки і проведення проміжних виборів в ОВО № 206 на загальну суму понад 14,5 млн гривень.

Як повідомлялося, 29 жовтня 2021 року Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область) на неділю, 27 березня 2022 року. Рішення було ухвалено у зв’язку зі смертю народного депутата Антона Полякова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-