Кабмін призначив держсекретаря Міноборони

Кабмін призначив держсекретаря Міноборони

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про призначення Костянтина Ващенка державним секретарем Міністерства оборони.

Як передає Укрінформ, про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у Телеграмі.

«Призначено Ващенка Костянтина Олександровича державним секретарем Міністерства оборони України», - написав Мельничук.

За його словами, перед цим Ващенка звільнили з посади державного секретаря Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Тимчасово покладено виконання обов'язків держсекретаря Мінреінтеграції на Тетяну Токарчук.

Крім того, Павла Полянського уряд призначив заступником державного секретаря Кабінету Міністрів.

За даними Мельничука, КМУ також призначив Євгена Сербіна першим заступником голови Державного агентства меліорації та рибного господарства, Юлію Солянік - заступником голови Державної аудиторської служби, Сергія Трегубенка - заступником голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Кабмін звільнив двох заступників міністрів

Крім того, Івана Юрійчука призначено заступником голови Державної служби якості освіти з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Олексія Михайлова - заступником голови Державної регуляторної служби.

Водночас, як зазначив Мельничук, уряд звільнив Андрія Пляцка з посади першого заступника голови Державного агентства з управління зоною відчуження, Аллу Бондар - з посади заступника голови Державної служби якості освіти.

Як повідомлялося, Костянтин Ващенко був призначений на посаду держсекретаря Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у липні 2020 року. До цього він рік працював на аналогічній посаді в Міністерстві фінансів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-