Члени уряду отримають бустерну дозу

Члени уряду отримають бустерну дозу

Укрінформ
Члени Кабінету міністрів пройдуть третє, бустрене щеплення проти COVID-19.

Про це під час засідання уряду сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає Укрінформ.

"Для посилення захисту перед новим штамом в Україні передбачена можливість отримати третю вакцину для всіх бажаючих українців, які пройшли базовий курс 6 або більше, ніж 6 місяців тому. Я закликаю всіх скористатися цією можливістю та отримати третю дозу. А також тих, хто зволікає і не зробив базових щеплень, щепитися чимскоріше. Сьогодні після засідання уряду члени Кабінету міністрів будуть робити третю бустерну дозу від коронавірусної хвороби. Ми також всім Кабміном закликаємо громадян вакцинуватися базовими дозами і обов'язково робити бустерні дози" - сказав Шмигаль.

Читайте також: В Україні дозволили ревакцинацію всіма схваленими COVID-вакцинами

Прем'єр-міністр додав, що зараз в Україні все більше поширюється нова хвиля захворюваності на коронавірусну хворобу, здебільшого це відбувається через новий штам Омікрон.

Прем'єр нагадав, що у невакцинованих в 10 разів вище ризик смерті від коронавірусної хвороби і в 4-5 разів вище ризик госпіталізації, ніж у вакцинованих.

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко підписав наказ про бустерну дозу для всіх громадян від 18 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-