Порошенко: Ми не працюємо на дестабілізацію в країні

Порошенко: Ми не працюємо на дестабілізацію в країні

Укрінформ
Петро Порошенко переконаний, що новий Майдан в Україні може організувати своїми діями тільки влада, і цим здатен скористатися Путін.

Як передає Укрінформ, про це п'ятий Президент сказав в інтерв'ю LB.ua.

«Я не є координатором масових акцій. Ми не працюємо і не будемо працювати на дестабілізацію ситуації в країні. Але ще раз кажу: Майдан може організувати лише влада. Якщо вона діятиме так, вже незалежно від волі Порошенка, ситуація піде в рознос і цим вже точно скористається Путін», - розповів лідер «Європейської солідарності».

Порошенко наголосив, що Путін є його ворогом, а Зеленський – «всього лише опонент».

Він також дав зрозуміти, що не боїться арешту та робитиме все, аби якомога ефективніше продовжити політичну діяльність.

Читайте також: : Порошенко пояснив, чому його не арештують

«Якщо моїм поїздкам регіонами, поїздкам для зустрічей з нашими міжнародними партнерами перешкоджатимуть, я проти цього боротимусь – навіть якщо застава дозволятиме мені не бути за ґратами… Я ще виберу. Може й за ґратами, якщо відбуватиметься таке свавілля… Як сказав класик: «Хай сильніше гримне буря», - зазначив політик.

Як повідомляв Укрінформ, Порошенко виїхав за кордон 17 грудня, де проводив міжнародні зустрічі, зокрема у Варшаві та Брюсселі.

Читайте також: Порошенко заявив, що отримував сигнали не повертатися в Україну

20 грудня в. о. генпрокурора Олексій Симоненко підписав повідомлення про підозру експрезидентові Петру Порошенку у справі про постачання вугілля з окупованих територій. До Печерського райсуду Києва було внесено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даними ДБР, Порошенко підозрюється у тому, що, «діючи за попередньою змовою групою осіб, зокрема з-поміж представників вищого керівництва Російської Федерації, сприяв діяльності терористичних організацій «ЛНР» та «ДНР».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-