Олігархи вперше бояться закону - Зеленський

Олігархи вперше бояться закону - Зеленський

Укрінформ
Володимир Зеленський зазначив, що олігархи настільки бояться нового антиолігархічного закону, що прагнуть залякати всіх українців.

Про це Президент сказав у новорічному привітанні, повідомляє Укрінформ.

«А як ми налякали олігархів? Вперше вони бояться закону. Одного закону. Настільки бояться, що лякають усіх нас», - заявив Зеленський.

Зокрема, за його словами, лякали, що українці взимку замерзнуть, але ціни на газ для громадян не зросли. Також лякали, що ми будемо голодні, але Україна вперше в історії незалежності зібрала понад 100 мільйонів тонн урожаю.

«До речі, зібрали на землі, яку мали вивезти вагонами. Принаймні так нас лякали. Але ринок землі запустився. Мільйони українців стали реальними власниками своєї землі. Це відзначають усі наші міжнародні партнери. Саме ті, про яких лякали, що вони від нас відвернуться», - додав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, секретар РНБО Олексій Данілов 30 грудня анонсував на травень визначення перших олігархів та внесення їх у відповідний реєстр.

23 вересня Верховна Рада ухвалила закон «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)». 4 листопада його підписав Голова ВР Руслан Стефанчук, а наступного дня - Президент Володимир Зеленський.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-