Комісія з обрання керівництва САП знову не затвердила результат конкурсу

Комісія з обрання керівництва САП знову не затвердила результат конкурсу

Укрінформ
Комісія з обрання керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури під час засідання у п’ятницю не змогла затвердити результат конкурсу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, за жоден із запропонованих проєктів рішення комісії стосовно затвердження загального рейтингу кандидатів на керівні посади у САП не знайшлося потрібної кількості голосів.

У зв’язку з цим засідання перенесли. Про час і дату буде повідомлено додатково.

Як повідомляв Укрінформ, 21 грудня Комісія з обрання керівництва САП за результатом конкурсу оголосила рейтинг кандидатів на посаду очільника відомства і його заступника, а також керівника п’ятого відділу.

Відповідно до рейтингу, серед кандидатів на посаду керівника САП детектив Національного антикорупційного бюро Олександр Клименко набрав 246 балів, а прокурор Офісу Генпрокурора Андрій Синюк - 229 балів.

Рейтинг на посаду керівника 5-го відділу САП очолив Сергій Савицький з 240 балами.

Водночас члени комісії не змогли офіційно затвердити цей результат і оголосити переможців, оскільки п'ятеро з них не дали за це свої голоси.

Голова комісії Катерина Коваль повідомила, що перед початком оголошення офіційних результатів конкурсу потрібно дочекатися від Офісу генпрокурора результатів люстраційної перевірки кандидатів, а також відомостей щодо їх допуску до держтаємниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-