Інцидент із поліцією: «Слуга народу» засуджує поведінку депутата Галушка

Інцидент із поліцією: «Слуга народу» засуджує поведінку депутата Галушка

Укрінформ
Фракція політичної партії «Слуга народу» вважає поведінку народного депутата Миколи Галушка під час спілкування з поліцейськими неприйнятною і розгляне інцидент на етичному комітеті партії.

Як передає Укрінформ, про це повідомила речниця фракції “СН” Юлія Палійчук у Телеграмі.

«Фракція політичної партії «Слуга народу» засуджує дії народного депутата Миколи Галушка і вважає його поведінку у спілкуванні з поліцейськими неприйнятною для будь-якого громадянина. Тим більше – для члена парламенту”, - написала вона.

Палійчук додала, що така поведінка депутата є неприйнятною і стане предметом розгляду етичного комітету партії, який визначить міру покарання для нього.

“Як нам вдалося з’ясувати, і це підтверджують дані самого відео, цей інцидент мав місце рік тому, 18 грудня 2020 року. Як стверджує сам депутат Галушко, він знав про існування цього відео, оскільки воно було предметом шантажу з боку тодішнього керівника МВС, який погрожував оприлюднити його у випадку відмови депутата підтримувати в парламенті його ініціативи”, - зазначила речниця.

За словами депутата, поява цього відео в публічному просторі пов’язана з його позицією під час голосування за відставку керівника МВС, яке відбулося 15 липня.

“А з’явилося воно саме зараз, бо дата запису з камери минулого року збігається з нинішнім періодом року. І її можна сприйняти як нещодавній інцидент”, - додала Юлія Палійчук.

“Тим не менше, цей факт не виправдовує Миколу Галушка та його вчинок, хоча й викликає багато запитань до правомірності дій попереднього керівництва МВС”, - зауважила вона і додала, що фракція "приносить вибачення працівникам поліції й усім, кого могла образити ця ситуація".

Як повідомлялося, видання “Українська правда” 22 грудня оприлюднила відеозапис, на якому народний депутат від фракції “Слуга народу” Микола Галушко грубо спілкується з представниками поліції, які зупинили його автомобіль. За даними журналістів, відеозапис було зроблено у грудні 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-