Комітет Ради погодив Міноборони план закупівель до 2024 року

Комітет Ради погодив Міноборони план закупівель до 2024 року

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки остаточно погодив Міністерству оборони України трирічний план закупівель на 2022-2024 роки — до цього плану включено майже 500 позицій.

Про це повідомляє Міністерство оборони України, передає Укрінформ.

“Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки остаточно погодив Міністерству оборони України трирічний план закупівель на 2022-2024 роки”, - йдеться у повідомленні.

Зі свого боку заступник міністра оборони України В'ячеслав Шаповалов подякував профільному комітету за плідну і дуже конструктивну співпрацю і заявив, що оборонне відомство вперше отримало перспективу в плані закупівель на три роки.

До цього плану включено майже 500 позицій, зазначив Шаповалов.

“Це дозволить зробити нашу діяльність більш системною і ритмічною. Найближчими днями ми плануємо завершити останні деталі по річному плану закупівель на 2022 рік, перевіряються кількісні показники і цифри. Ми станемо більш передбачуваним партнером для постачальників товарів, робіт і послуг. Це вигідно для бізнесу, але в першу чергу це захищає інтереси наших військових”, — сказав заступник міністра оборони.

Окрім того, як поінформував заступник міністра, з метою оптимізації процесу закупівель та забезпечення ефективності використання коштів Міноборони робить акцент на демонополізацію постачання. Як зазначається, вже змінено підхід до послуги організації харчування.

“Потреби у харчуванні на 2022 рік розділено на 12 збалансованих лотів, щоб розширити коло потенційних постачальників. Це збільшить конкуренцію, допоможе вимогливіше поставитись до якості харчування і зробить процес постачання більш захищеним”, — зазначив Шаповалов.

Також повідомляється, що очікувана вартість лотів на закупівлі послуг організації харчування становить від 275,8 млн грн до 388,4 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-