Половина депутатів фракції «СН» потрапить до команди на наступних виборах - Арахамія

Половина депутатів фракції «СН» потрапить до команди на наступних виборах - Арахамія

Укрінформ
Половина народних депутатів чинного складу фракції «Слуга народу» у Верховній Раді точно потрапить до майбутньої команди, яка візьме участь у наступних парламентських виборах.

Про це голова фракції «Слуга народу», народний депутат Давид Арахамія заявив у інтерв’ю інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна», повідомляє Укрінформ.

«Половину точно», - сказав він, відповідаючи на запитання щодо кількості депутатів із нинішнього складу фракції, які потраплять до команди на наступних виборах до Верховної Ради.

Арахамія також зауважив, що членів фракції «Слуга народу» багато критикували, але з огляду на обмежений час на відбір кандидатів перед попередніми виборами, у фракції «не все так погано».

Так, політик не заперечує наявність у політичній силі людей, які потрапляли до медійних прецедентів. Водночас він наголошує, що є депутати, які помітно виросли за 2,5 роки, в яких сформувалося державне мислення. «Це видно під час дискусій на засіданнях фракції. І мені це подобається», - додав парламентарій.

Як повідомлялося, згідно з Конституцією України, наступні парламентські вибори мають відбутися у жовтні 2023 року, а президентські – навесні 2024 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-