Телеканал «Рада» відхрестився від проморолика, який поширюють у соцмережах

Телеканал «Рада» відхрестився від проморолика, який поширюють у соцмережах

Укрінформ
Парламентський телеканал "Рада" спростовує причетність до створення суперечливого проморолику, який начебто анонсує оновлений формат роботи.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба телеканалу, передає Укрінформ.

"Телеканал Рада не має жодного відношення до відеоролику, який поширюють у соцмережах та анонімних телеграм-каналах. Ми не несемо відповідальності за його наповнення та зміст", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що співробітники телеканалу не проводили і не погоджували цей відеоролик, отже, він не транслюватиметься в ефірі.

Наголошується, що телеканал "Рада" був, є і буде майданчиком для висвітлення позицій усіх політичних сил.

"Ми — незалежний державний телеканал. Нас не фінансує ані влада, ані опозиція. Ми працюємо завдяки і в інтересах громадян України", – підкреслює пресслужба парламентського телеканалу.

Напередодні у мережі почав поширюватися відеоролик, який начебто анонсує діяльність оновленого парламентського телеканалу "Рада". Так, у аудіосупроводі до відео, зокрема, зазначається, що "опозиція почала істерику в усіх своїх контрольованих ЗМІ, коли дізналася, що телеканал "Рада" оновлюється". Відповідний ролик спричинив негативну реакцію громадськості.

Як повідомлялося, з 15 грудня телеканал "Рада" розпочав роботу в оновленому форматі.

Раніше Комітет ВР з питань бюджету погодив виділення додаткових 320 мільйонів гривень із Державного бюджету на 2022 рік на парламентський телеканал "Рада" та газету "Голос України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-