Стефанчук закликав Ткаченка змінити рішення щодо відставки

Стефанчук закликав Ткаченка змінити рішення щодо відставки

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук закликає Олександра Ткаченка змінити рішення щодо відставки з посади міністра культури та інформаційної політики.

Про це він особисто сказав Ткаченку під час спільного брифінгу в парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я відверто говорю, що офіційно заяви у Верховній Раді Олександра Ткаченка про відставку немає. Я вважаю пана Олександра одним із найкращих міністрів в уряді. Якщо так сталося, що заяви немає у Верховній Раді, може, на то воля Божа, тому давайте подумаєте. Я буду дуже радий, якщо ви зміните своє рішення і ми далі будемо будувати українську інформаційну політику та культуру", – наголосив спікер парламенту.

Водночас міністр культури та інформаційної політики додав, що заява про відставку була подана до ВР. Однак, за його словами, документ не зареєстрований, тому можна вважати, що офіційно його немає. Ткаченко також зауважив, що нову заяву про відставку наразі не написав, але підкреслив, що за потреби готовий це зробити.

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Ткаченко 15 листопада 2021 року подав до парламенту заяву про відставку з посади міністра культури та інформаційної політики. 10 грудня Ткаченко заявив, що його заява про відставку залишається у парламенті і наразі тривають обговорення щодо цього. Водночас Голова ВР Руслан Стефанчук 13 грудня повідомив, що заява Ткаченка про відставку з посади міністра культури та інформаційної політики офіційно не зареєстрована у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-