Зеленський – про держпереворот: Деякі люди отримали певні сигнали і трішечки змінили плани

Зеленський – про держпереворот: Деякі люди отримали певні сигнали і трішечки змінили плани

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що не готовий говорити про згадані ним раніше переговори представників України та Росії щодо державного перевороту в країні та ймовірну участь в ньому Рената Ахметова.

Про це він сказав у інтерв’ю телеканалу 1+1, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я не готовий про це говорити», - сказав Зеленський, відповідаючи на запитання, які новини є щодо заявленого ним раніше перевороту в країні.

На репліку журналістки, що ті, хто працював у розвідці, «виходять в ефір і розповідають, а ви мовчите», Зеленський відрегував: «Про такі речі не можна говорити».

Водночас, на думку глави держави «в людей глобально плани не змінилися».

«Я думаю, деякі люди отримали комунікацію з боку і наших стратегічних партнерів, окремі мали діалоги, отримали певні сигнали. Я думаю, що трішечки змінили свої плани. А те, про що говорив Давид (Давид Арахамія - голова фракції «Слуга народу» - ред.), я думаю, що він має дуже чітку інформацію, яку він чув особисто, чи слухав особисто, яка говорить про те, що люди обговорюють, як вони міняють свої плани. Я дуже радий, що наше суспільство не підтримує такі дестабілізаційні кроки деяких угрупувань. І дуже щасливий, що ці угрупування побачили, що суспільство не підтримує їх. Але ми слідкуємо за ситуацією дуже ретельно», - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 26 листопада Президент Володимир Зеленський заявив, що в українських спецслужб є інформація про підготовку на 1-2 грудня спроби державного перевороту в Україні. За його словами, представники Росії та України обговорюють участь бізнесмена Ріната Ахметова в цьому.

Служба безпеки України розслідує підготовку окремими громадянами України дій з метою захоплення державної влади.

Згодом голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що через декілька тижнів Служба безпеки України може надати нову інформацію про підготовку можливого державного перевороту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-