Зеленський позитивно оцінює переговори Байдена та Путіна

Зеленський позитивно оцінює переговори Байдена та Путіна

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський позитивно оцінює факт розмови президентів США та Росії Джо Байдена і Володимира Путіна, однак детальні коментарі зможе надати після своїх переговорів із американським лідером у четвер.

Про це він заявив під час спільного брифінгу з Прем'єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У цілому, я вважаю, це позитивно, що президент США розмовляв із президентом Російської Федерації. Деталі цієї розмови я б хотів прокомунікувати і прокоментувати завтра після моєї розмови з президентом Сполучених Штатів Америки. Завжди США підтримували Україну, наш суверенітет і незалежність, у нас була двопартійна підтримка, але найголовніше, що ми бачимо, - що є особиста реальна реакція і особиста роль президента Байдена у врегулюванні війни на сході. Мені здається, що це найважливіше", - підкреслив Зеленський.

Він також поінформував, що його переговори з Байденом у четвер відбуватимуться у форматі телефонної розмови.

Як повідомляв Укрінформ, переговори президентів США та Росії відбулися у вівторок, 7 грудня, і тривали трохи більш як дві години. Згодом Байден має намір обговорити результати з європейськими союзниками, а також особисто з главою Української держави.

У Білому домі повідомили, що Байден має намір зателефонувати Зеленському у четвер, 9 грудня, щоб обговорити, зокрема, результати переговорів із Путіним.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-