ЄС підтримує Центр стратегічних комунікацій – посол Маасікас

ЄС підтримує Центр стратегічних комунікацій – посол Маасікас

Укрінформ
Європейський Союз підтримує український Центр стратегічних комунікацій і розглядає можливості збільшити цю підтримку.

Про це заявив посол Європейського Союзу в Україні Матті Маасікас під час свого виступу на Kyiv Stratcom Forum, першому міжнародному форумі зі стратегічних комунікацій в Україні, передає Укрінформ. 

«Ми переконані, що міжнародні партнери повинні активніше долучитися та надати фінансову підтримку. Це стосується як здатності центральних і місцевих органів влади вести стратегічні комунікації, так і співпраці з українськими центрами протидії дезінформації, такими, як організатор сьогоднішнього заходу – Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики», – сказав посол.

За його словами, дезінформація є спільним викликом для України та країн-членів ЄС і НАТО. І ці виклики потребують спільного реагування, а Європа може бути стійкою в таких умовах лише тоді, коли стійкою буде й Україна.

«Ми вітаємо значний інтерес України та різних її органів влади до теми стійкості в умовах дезінформації, зокрема й у співпраці з міжнародними партнерами. Ми скористалися цим, щоб налагодити якісніший діалог з урядом та іншими партнерами, щоб підвищити здатність України боротися з цим викликом», – підсумував Маасікас.

Як повідомляв Укрінформ, 7 і 8 грудня 2021 року у столиці України проходить Kyiv Stratcom Forum – перший міжнародний форум зі стратегічних комунікацій в Україні. У його роботі беруть участь дипломати НАТО і ЄС, українські посадовці, представники українських громадських організацій, що спеціалізуються на стратегічних комунікаціях і боротьбі з дезінформацією. Організатором форуму виступив Центр стратегічних комунікацій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-