Гібридна війна стане головним викликом НАТО у наступні 10 років – Стефанішина

Гібридна війна стане головним викликом НАТО у наступні 10 років – Стефанішина

Укрінформ
Вісім років збройної агресії Російської Федерації на території України, поряд з протистоянням гібридній війні, сприяли перегляду системи колективної безпеки НАТО.

Про це сказала віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина на першому міжнародному форумі зі стратегічних комунікацій в Україні Kyiv Stratcom Forum, передає Укрінформ.

«Питання гібридної війни є наріжним каменем нової системи розвитку НАТО на наступні 10 років. Попередня концепція, яка була затверджена у 2010 році, була більше військового спрямування», – сказала Стефанішина.

Вона також зауважила, що Kyiv Stratcom Forum відбувається під егідою підготовки стратегії розвитку НАТО на наступні 10 років, яка буде затверджена у червні на саміті в Мадриді.

Як повідомляв Укрінформ, 7 і 8 грудня у столиці проходить Kyiv Stratcom Forum – перший міжнародний форум зі стратегічних комунікацій в Україні. У його роботі беруть участь дипломати НАТО і ЄС, українські посадовці, представники громадських організацій, що спеціалізуються на стратегічних комунікаціях і боротьбі з дезінформацією. Організатором форуму виступив Центр стратегічних комунікацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-